Jäär 21.märts – 20.aprill

Jäär 21.märts – 20.aprill

🔥 Element: Tuli
🪐 Planeet: Marss
🃏 Tarot kaart: Keiser (nr. 4)

Jäär tulemärgina on justkui puhas julgus, tugevus ja tahtejõud, mis on kehastunud inimeseks. Jäärad on positiivsed ja impulsiivsed tegutsejad, kes ei püsi pudeliski paigas – kogu aeg on vaja kuskile minna, midagi teha. Oma nina meeldib Jäärale julgelt teiste asjadesse toppida, oma arvamuse ütleb ta välja kõva häälega. Jäärad on sündinud juhid ja liidrid – nende käe all saab kõik tehtud, töö kulgeb edukalt ning saavutused on suured. Tugevad juhid, rõõmsameelsed ja toetavad sõbrad – igasse seltskonda kulub ära üks põnev ja huvitav Jäär, ta lisab kõigi elule juurde vürtsi ja annab tagasihoidlikemale tähemärkidele julguse rohkem seigelda ja mugavustsoonist välja tulla.

Suhetes on Jäär kirglik, lausa kõrvetavalt tuline. Kui ta armastab, siis suure leegiga. Jäär võib vabalt teha suuri grandioosseoid žeste ja avalikult serenaadi laulda – teda ei huvita teiste arvamus, kuid ta tahab kogu südamest oma armastatule rõõmu valmistada. Romantilistes suhetes on Jäärad väga tähelepanelikud, nad näevad ja tunnevad täpselt ära, mida partner soovib ning märkavad ka pisemaid detaile. Jäärad on tavaliselt ka väga head kingituste tegijad – neile meeldib oma lähedastele rõõmu valmistada ja näha armsate inimeste näol naeratust. Sõbrana tasub Jäära hinnata – Jäärad on toetavad ja julgustavad. Samuti hoiavad Jäärad oma lähedasi nii tugevalt, et on nõus nende eest sõtta minema ja võitlema lõpuni välja. Jäärale ei meeldi ebaõiglus ja tihti näeb Jäärasid seismas nõrgemate eest või nende eest, kes ise ei julge seda teha.

Töösituatsioonides tasub Jäära panust hinnata, sest kui on vaja kiiresti mõni projekt lõpule viia või lahendus leida, siis Jäärad panustavad jäägitult. Nad on head organiseerijad ning nad töötavad paremini siis, kui saavad enda peale rohkem vastutust ja kohustusi võtta, kui teised. Jäär sobib ülemuseks ja juhiks väga hästi. Jäärale meeldib, kui talle jäetakse tööl natuke rohkem vabadust ja hingamisruumi, talle ei sobi ülemused ja töökaaslased, kes „elavad seljas“ ja „hingavad kuklasse“, küll aga võib ta tihti ise olla see „seljas elaja“, sest on väga tuline, kirglik ja tahab saavutada suuri asju. Tagasihoidlikumad tähemärgid võivad Jäära näha kohati isegi agressiivsena, maamärkidele ei sobi Jäära impulsiivsus, kuid Jäärale ei sobi jälle maamärkide lõputu läbimõtlemine ja aeglus. Jäärad on pigem sellised „teeme kõike kohe, nüüd ja praegu, ärme mõtle vaid tegutseme“.

Jäärad on energilised ja väga enesekindlad ja neid juba nii lihtsalt ei murra. Optimistliku ja vahetu tähemärgina võivad nad anda inimestele aina uusi võimalusi ja saada seeläbi ka ära kasutatud. Jäärad näevad kõigis ja kõiges head kuid tihti peab vaatama ka elu, suhete ja situatsioonide miinuseid, selleks, et tekiks adekvaatne pilt. Üldiselt Jääraga koos igav ei hakka ning Jäära julgus annab ka teistele optimismi ja elurõõmu saavutada elus veelgi rohkem. Jäärad on suured saavutajad ja ka väga võistlushimulised inimesed, paljud Jäärad on oma alal number üks. Spordis pingutavad nad alati esikoha nimel, töös ja karjääris pingutavad nad liidripositsiooni nimel, elus tahavad nad kaugele edasi jõuda ja täita kõik oma suured unistused. Jäärad saavadki kõike seda, mida nad tahavad, sest nad ei peatu enne, kui võit on käes.

Jäärad on väga vahetud ja ausad ning ütlevad ka välja, mida arvavad. Neil puudub filter – miks hoida tagasi, kui saab kõik välja rääkida? Räägime selgeks, otsustame ära, liigume edasi! Teised peavad lihtsalt arvestama sellega, et selline see Jäär kord juba on – tõde, ükskõik kui valus seda kuulata on, peab tulema välja ja Jäär on tihti selleks sõnumitoojaks. Jääral on kogu aeg tuli takus ja on nad ka väga head „multitaskerid“ ehk rööprähklejad – nad tegelevad rõõmsameelse kergusega saja asjaga korraga. Nad on väga head ettevõtluses, nad on inspireerivad ja säravad isiksused. Nad tõmbavad magnetina enda ümber austajaid, imetlejaid ja loomulikult palju sõpru ja toetajaid.

Jäärade tarot’ kaardiks on Keiser, kaart number 4 – see on maskuliinne, energiline ja tuline kaart, mis toob edu ettevõtjatele, juhtidele, liidritele. On ka isa, mehe, äri, firma sümbol. Äris aitab ülemustele hea mulje jätta ja ametikõrgendust saada, eriti positiivne kaart on ta ettevõtjatele, firmaomanikele ja nendele, kes teenivad oma hobiga teenistust. See kaart ütleb: „Ma tahan ise teha! Sest ainult siis tuleb parim tulemus!“ Number neli on seotud ka töö tegemisega, stabiilsusega, vundamendiga. Seega seob Keiser eneses tulise kirglikkuse ja tubli töökuse. Keiser on alati hea märk ja enne ka suhetes – ta on meie hingesugulane, meiega kokku sobiv partner. Toetav, aus, kirglik, tugev, jõuline inimene, kes aitab suhte ja/või töö viia suure eduni. Kui Keiser kaardipakist välja tuleb, on oodata edu igas valdkonnas, kuid käed rüpes istudes see edu ei tule – Keiser teeb ise ja ta teeb paganama hästi, tema käes muutub kõik kullaks.