Kaksikud 20.mai – 20.juuni

Kaksikud 20.mai – 20.juuni

☁️ Element: Õhk
🪐 Planeet: Merkuur
🃏 Tarot kaart: Armastajad (nr. 6)

Kaksikud – nagu nimigi ütleb – neid on kaks. Topelt iseloom, topelt energia, topelt tegutsemistahe. Kaksikud jõuavad justkui mängleva kergusega kõik asjad ära teha. Nad on kõikidest sodiaagimärkidest kõige edukamad rööprähklejad. Nii igapäeva pisitoimetused kui ka suured ülesanded lahendatakse Kaksikutele omase kiiruse, taiplikkuse ja loogikaga. Õhumärkidele kohaselt on Kaksikud altid suhtlejad ja neile meeldib kiire selge kommunikatsioon. Seda võimendab ka nende juhtplaneedi Merkuuri mõju – mütoloogias on Merkuur ehk Hermes jumalate käskjalg, sõnumitooja.

Harva kohtame Kaksikuid, kes on endassetõmbunud või tagasihoidlikud. Neile meeldib vestelda kõiksugu teemadel – olgu selleks siis universumi saladused või eile nähtud uus telesaade. Küll aga ei suuda Kaksikud vestelda nende jaoks ebaintelligentse inimesega. Kaksikutel on kõrge intelligentsitase ning nad ei oska ega taha ennast lasta „madalamale“ tasemele. Elutarkus ja haritus on nende jaoks ligitõmbavamad kui niisama puhevil sulgedega uhkeldamine.

Impulsiivsus ja üleanalüüsimine on Kaksikute põhiomadusteks. Liigne detailidesse kaldumine võib vahest tuua ka meelehärmi – Kaksikud näevad läbi kõik valed, märkava igat väikest ebakõla ja see teeb edasise inimeste usaldamise raskeks. Samuti mäletavad nad kõike, mida keegi on neile rääkinud või teinud. On oluline tulla vahest oma loogiliselt mõtlemisest välja ja tunnetada asju ka südamega.

Igavust Kaksikud ei tunne – nende aju liigub topeltkiirusel ja mõtteteemad on eklektilised. Samuti on nad osavad kujumuutjad – neid oleks justkui mitu – igas olukorras tuleb välja nende uus mina. Kaksikud oskavad oma iseloomu, käitumist, suhtlemismalle muuta vastavalt olukorrale, milles nad viibivad. Samuti on Kaksikud väga läbinägelikud. Nad suudavad ruumi astudes ja korra seal ringi vaadates juba aru saada, mis toimub, millised suhted inimeste vahel valitsevad, milline energia on ruumis.

Nooruslik uudishimulikkus käib Kaksikutega kaasas igal sammul – neile meeldib õppida ja kogeda. Reisimine hoiab Kaksikute sisemise tule säramas. Samuti kõik, mis on seotud sõnadega – kirjutamine, lugemine, rääkimine, kõne pidamine. Samuti on nad väga altid õppima uusi keeli. Kaksikud oskavad kõigiga vestlust üleval hoida, ükskõik mis teemal. Nende aju on täis lõputuid teadmisi ja huvitavaid fakte, mida oma vestluskaaslasega jagada.

Kaksikute tarot’ kaardiks on Armastajad, kaart number 6. Lisaks armastuse ja hingesugulaste tähendusele on kaardil ka teinegi tähendus – see on valikute langetamine. Mida teha, keda valida, mida võtta, mida jätta. Kaksikud ju tahaks kõike teha ja näha, mitte valida. Duaalsus ning mees- ja naispoole tasakaalustamine. Kaksikuid on kaks – nad on ülal ja all, üliteadvus ja alateadvus, taevas ja maa. Kaksikud on kui sild kahe maailma vahel – neil on üks jalg mõlemas maailmas ja nad oskavad mängleva kergusega pealtnäha vastandlikud energiad tasakaalu viia, luua seoseid nende vahel. Tuua mõned inimesed pilvedest maa peale, teised aga aidata üles, kui nad on liiga madalale langenud.