Lõvi 23.juuli – 23.august

Lõvi 23.juuli – 23.august

🔥 Element: Tuli
🪐 Planeet: Päike
🃏 Tarot kaart: Tugevus (nr. 8)

Tule elemendi esindajatena on Lõvid väga ekstravertsed, elavaloomulised, kirglikud ja energilised. Samuti ka dramaatilised, kreatiivsed, soojad, ausad ja domineerivad. Üks peamisi Lõvi isikuomadusi on olla hea liider ja juht. Ta lihtsalt paneb mängleva kergusega kõik inimesed tööle ja tema käe all saavad asjad tehtud. Ka on Lõvi alati valmis ise oma panust ja energiat andma nii töösituatsioonides kui ka sõpruses. Sõbrana on Lõvi hooliv, soe ja aus. Ta on nõus andma endast palju, et sõpradel oleks hästi.

Lõvid on väga ligitõmbavad ja kütkestavad – nad tõmbavad maagilise magnetina austajaid ja imetlejaid ligi. Alati on kuskil keegi, kes on Lõvisse ära armunud. Kusjuures ega Lõvid ise sinna midagi parata ei saa – nende iseloom ja olemus lihtsalt on nagu lõke, mis särab kuuma leegina pimeduses ning mille poole kõik ööliblikad rõõmuga lendlevad. Armastuses annab Lõvi alati endast 150% ning on väga toetav kaaslane. Küll aga vajab Lõvi ka ise suhtes palju toetust ja ilusaid sõnu. Ta tahab kuulda, näha ja tunda, et temast hoolitakse.

Lõvi juhtplaneet on Päike. Päikese ümber tiirlevad planeedid. Täpselt samamoodi on Lõvi harjunud, et „maailm keerleb tema ümber“. Mõned rahulikumad maamärgid ütleks selle peale, et täielik egoist! Kuid Lõvi lihtsalt teab oma väärtust – ta on ju loomade kuningas! Lihtsalt tuleb olla ettevaatlik, et suhtumine liiga enesekeskseks ei läheks ja ka lasta vahepeal teistel särada. Tõenäoliselt on Lõvile korduvalt tema elu jooksul öeldud: „palun ole tasa ja lase teistel ka rääkida“.

Lõvid on kartmatud, idealistlikud ja rõõmsameelsed ja hea huumorimeelega. Nad on ka naturaalsed meelelahutajad ning oskavad terve seltskonna tuju üleval hoida. Karjäär meelelahutuses tuleb Lõvile naturaalselt, töö juures tahab ta olla liider ja juht, mitte alluv. Lõvi on töökaaslasena väga hinnatud – ta saab kõigiga läbi ning jagab oma soojust ja heatahtlikkust hea meelega ka teistele. Lõvid on ka edukad ettevõtjad, keda konkurents ja võistlemine ei kohuta, vaid vastupidi, paneb veel suurema rõõmu ja elevusega edasi toimetama.

Lõvide tarot’ kaardiks on Tugevus, kaart number 8. Tugevus, julgus, jõud ja enesekindlus käivad selle kaardiga kaasas. Kuid on ka veel sügavam tähendus – nimelt peitub selle kaardi „tugevus“ paradoksaalsel kombel „nõrkuses“. Sügavale minnes tähendab see seda, et maailma, teisi inimesi, situatsioone ei saa kontrollida, käskida, tagant lükata, läbi suruda. Kui sa arvad et hea kuningas on dominantne ja käsutav, siis sa eksid. Hea kuningas on pehme, voolav, mõistev, andestav, heatahtlik, empaatiline. Kuningat armastatakse ja hinnatakse tema inimlikkuse järgi. Tugevus peitub oma nõrkuse ja haavatava poole välja näitamises. Tugev ei ole mitte see kes „käseb, poob ja laseb“, tõeliselt tugev on see inimene, kes suudab tunnistada oma nõrkusi ja näidata maailmale oma haavatavat poolt. Kaardil kujutatakse tihti noort neiut mängimas lõviga – lõvi vaatab teda andunult ja täidab kõik neiu soovid. Miks? Kui neiu käsiks või sunniks lõvi piitsaga, siis ei lõpeks see olukord tema jaoks väga hästi. Kuid neiu toidab lõvi, hoolitseb tema eest, annab talle armastust – seeläbi saavutab ta veel tugevama sideme selle võimsa loomaga ning loom täidab rõõmuga kõik neiu soovid, kaitseb ja hoiab teda.