Kaalud 23.september – 22.oktoober

Kaalud 23.september – 22.oktoober

☁️ Element: Õhk
🪐 Planeet: Veenus
🃏 Tarot kaart: Õiglus (nr. 11, paljudes kaardipakkides ka nr. 8)

Ühtegi teist nii sõbralikku, rahu ja harmooniat armastavat tähemärki ei ole, kui Kaalud. Kaalud on esimesed, kes tõttavad appi, kui keegi tülis on või kui keegi kellelegi liiga teeb. Kaalud ei kannata ebaõiglust ja ebavõrdsust. Nad on idealistlikud kuid samas ausad rahusobitajad, kes on valmis andma endast palju, et teistel oleks kõik hästi, et kõik omavahel ikka toredasti läbi saaks. Kui sul on vaja head nõu küsida või miskit korda ajada, küsi Kaaludelt, nad oskavad alati leida parima tegutsemisviisi, mis nii sulle kui ka teistele kõige paremini sobib ja annab suurepärase lõpptulemuse.

Kaalud on ausad, õiglased, tasakaalukad, diplomaatilised, neutraalsed, üdini sõbralikud ja armsad. Nendest lausa õhkub ilu, sära, harmooniat. Nad oskavad kõik inimesed enese ümber panna end erilisena tundma. Kaalude vestlusparterid tunnevad alati Kaalude poolt õhkuvat toetust ja harmooniat. Õhumärkidele kohaselt on Kaaludel ka aju väga õige koha peal – Kaalud on ülimalt targad, kõrge intelligentsiga ning nad oskavad näha läbi valetamisest, oskavad süübida ka kõige sügavamatesse ja esmapilgul märkamatuks jäänud detailidesse. Samal ajal kui teised alles pingsalt mõtlevad, on Kaalude aju oma ülikiire interneti abiga juba ammu kõik välja kalkuleerinud, järeldused teinud ja sobivaima edasise käitumisplaani välja selgitanud.

Kaalud on head kohtunikud – neid ei huvita poolte võtmine, nad tahavad, et kõikidel osapooltel läheks hästi. Seega on Kaalud head kompromisside leidjad ja väga paindlikud ning leidlikud inimesed. Õhumärkidena tuleb neil suhtlemine hästi välja, nad oskavad end soravalt väljendada ning nende sõnades on alati armsust ja headust. Kui aga Kaalud vihale ajad (mis võib nõuda suurt pingutust, sest Kaalud on ühed rahulikumad inimesed), siis saad tunda ka nende teravaid ja konkreetseid sõnu.

Kaalud on ka luksuse ja ilu armastajad, nende riietus on alati laitmatu, nende kodu on alati hubane, ilus ja maitsekalt sisustatud. Kaalud on ühed suured nautlejad, kellelt oleks teistelgi tähemärkidel palju õppida – kuidas puhata, reisida, kogeda, nautida head toitu, kunsti, meelelahutust. Poputada ja turgutada oma keha ja vaimu. Välisele ilule ja kütkestavusele lisaks on Kaaludel ka tohutult armas süda – süda, mis ei kannata ebaõiglust, liiga tegemist, kiusamist. Kaalud tõttavad alati nõrgemat kaitsma, nende tugev empaatiavõime aitab neil end asetada teiste inimeste kingadesse ja tunnetada ka teiste emotsioone.

Õhu elemendi läbinägelikkus ja suhtlemisoskus koos Veenuse armastuse ja kauni iluga teevad Kaalud vastupandamatuteks partneriteks. Nad on hoolivad ja hoolitsevad. Sõprussuhetes on Kaalud alati toetavad ning kui sa tahad ausalt teada, kas see kleit sobib sulle, siis küsi Kaaludelt. Ta vastab sulle ausalt, aga mitte kunagi brutaalselt ega halvasti öeldes, pigem läbi lillede ja suhkrukihi.

Üks väga suur õppetund Kaaludele on olla rohkem otsustavam. Kaalud võivad igavesti mitme asja vahel valima jääda. Nad ei saa sinna parata, nad on terava mõistuse ja selge pilguga – nad näevad iga võimaluse ja teekonna võimalikku kasu, lõpptulemust. Samuti peavad Kaalud õppima ka rohkem enda jaoks olemas olema, neil on kalduvus pidevalt teisi aidata enese aja ja energia arvelt.

Kaalude tarot’ kaardiks on Õiglus, kaart number 11 (tihti ka nr. 8) – see on õigluse jalule seadmise ja asjade, situatsioonide, suhete ja karma tasakaalustamise kaart. Selle kaardiga on fookuses kohtuasjad, lepingud tuleb terava pilguga üle vaadata, tuleb süveneda detailidesse. Õigluse kaart tasakaalustab ka karmat – kuidas käitud teistega, seda saad ka endale tagasi. Kui oled kellelegi abi andnud või raha laenanud, siis Õigluse kaart toob sulle sinu heateod tagasi. Kui keegi on sinuga ebaõiglaselt käitunud, siis saab ta nüüd oma „palga“. Õigluse kaardil on ka abielu sõlmimise ning muude lepingute allkirjastamise, kokkulepete tegemise energia. Õiglus vaatab, et kõik oleks võrdne ja õiglane, et kellelegi ei tehtaks liiga. Kui Õigluse kaart tuleb välja, siis saab alati kergemalt hingata – tead, et kõik saab korda.