Saame tuttavaks

Olen Tiiu ning kiikan tarot’ kaartide abil inimeste suhetesse, hingemaailma, tulevikku, minevikku, potentsiaali ja eesootavatesse võimalustesse. Olen tarot’ kaarte kasutanud ning nende abil ennustanud 20+ aastat.

Oled õiges kohas, kui tunned, et oled valmis endasse ja universumisse sügavalt, ausalt ning avatult vaatama.

Aitan sul leida vastused küsimustele, avastada oma kogu potentsiaali, vaadelda oma elus toimuvat hoopis uue nurga alt. Tarot võib avada täiesti teise külje, mida ise alguses ei märkagi.

Olles ise väga palju elus kogenud – nii kergeid kui raskeid õppetunde, tänu millele oskan end asetada ka teiste kingadesse, mõista ja tunnetada. Mina olen see inimene, kes „omal nahal“ kõik vitsad kätte saab, et siis oma kogemust jagada ning aidata ka teisi.

TIIU TAROT lehel on kõik aktsepteeritud ning hinnanguid kellelegi ei jagata. Sa võid mulle kirjutada ükskõik millest, ning ma ei mõista sind mitte kunagi hukka. Kõik me oleme teinud vigu, oleme end asetanud keerulisesse suhetesse, riskantsetesse situatsioonidesse või siis oleme lihtsalt mingil ajahetkel omadega ummikus. Meie vahelised vestlused on alati, jäägitult konfidentsiaalsed.

Surmalähedase kogemuse läbi teinuna (mind elustati erakorralise meditsiini osakonnas peale raske õnnetuse läbimist) tean ja tunnetan rohkem ka teispoolsust. Meie hinged on igavesed ning meie füüsilised kehad ajutised. Meie lahkunud lähedased armastavad ja hoiavad meid, isegi, kui nad selles kehastuses seda väljendada ei suutnud. Tihti olen lahkunute sõnumite edastaja rollis.

Ühe tarovideo filmimise protsess käib nii. Kõigepealt puhastan ruumi, helidega. Kasutan tinksasid, samuti rahustavat muusikat. Puhastan kõik kaardid, mida kasutama hakkan. Seejärel häälestan end info edastamisele. Ütlen selgelt taotluse, mida soovin selle videoga saavutada, edasi anda, kõikide vaatajate kõige suuremaks hüvanguks. Edasi räägin seda, mida kuulen ja näen enda peas, enda ümber, enda sees.

Eravideo tellimisel lisandub keskendumine konkreetse inimese energiale ning tema esitatud küsimustele.

Video läheb edasi töötlusesse, ka selle teen ma ise. Lõikan sobivad klipid, lisan muusika.

  • Kui oled tellinud isikliku video, siis me selgitame koos välja täpselt õiged küsimused, et sa saaksid endale vajaliku info kätte. Video vastustega saad endale sobivasse seadmesse alla laadida ning vaadata/kuulata nii palju kordi, kui soovid, vajadusel märkmeid teha või mõne aja möödudes uuesti kuulata.
  • Kui oled ostnud TIIU TAROT lehelt video vaatamise õiguse, siis video avaneb sinu jaoks 30ks päevaks. Selle aja jooksul saad infot talletada ning endale märkmeid teha.

Tunnistused

Kas tekkis uudishimu ja soovid vaadata tarot videoid / tellida isikliku lugemise?

Tagasisided