Kuidas toimida

Siin lehel saad piletihinna eest vaadata erinevaid tarokaardivideoid.

Vali välja endale sobiv video

Selle peal vajutades saad tasuda video vaatamise eest läbi Eesti pangalinkide

Kui oled tasunud, avaneb sulle KOGU video (see tähendab, et kui tegemist on „vali kaart“ stiilis videoga, saad vaadata kõiki valikuid)

Video on sinu jaoks kättesaadav 30 päeva ning selle aja jooksul saad teha märkmeid ja infot talletada

Kõik videod on originaallooming ning kanaldatud info Tiiu Tarot poolt.

Kui sa pole veel kindel, kas soovid tasulist videot vaadata, siis saad Tiiu Tarot Youtube kanalilt vaadata tasuta avalikke videoid ning rahulikult tunnetada, kas selline kaartide ladumise viis kõnetab sind.

Kui soovid tellida isiklikku videot, kus on personaalsed vastused täpselt sinu küsimustele, siis oled õiges kohas.

Isikliku video tellimine

Isikliku video tellimiseks saada kiri tere@tiiutarot.ee

Tellida saab ette salvestatud videot oma valitud teemal. Ettesalvestatud video pikkused on tavaliselt 10, 20 või 30 minutit, aga soovi korral saab ka pikema. Video saad endale alla laadida ja vaadata nii palju kordi, kui soovid.

Samuti on võimalik tellida videkohtumist. Videokõne pikkused on 1 tund või 1,5 tundi. Videokõnet ei salvestata, kuid selle jooksul saame vaadata ka jooksvalt tekkivaid lisaküsimusi.

Hinnakiri

Ette salvestatud video hinnakiri

Oma valitud teema 10 minutit – 20 EUR
Oma valitud teema 20 minutit – 30 EUR
Oma valitud teema 30 minutit – 40 EUR

Järgmine nädal 10 minutit – 20 EUR
Järgmine kuu 20 minutit – 30 EUR
Järgmine aasta 60 minutit – 80 EUR

Ajaühikuid saab omavahel kohandada ja küsimusi kombineerida – näiteks 30 minuti jooksul vaadata 4-5 erinevat küsimust järjest. Alati saame kõik läbi rääkida.

Videkõne hinnakiri

1 tunni pikkune videokohtumine – 70 EUR
1,5 tunni pikkune videokohtumine – 100 EUR

Peamisemad videote teemad ja küsimuste esitamine:

Küsimuste esitamises on väga hea küsida stiilis “milliseks kujuneb…”.

Suhted:
Kahe inimese vahelisi suhteid tavaliselt vaatan nii: „Mida toovad mõlemad pooled suhtesse, mida loovad nad koos nende vahel, minevik+olevik+tulevik ja lisakaardid, mis annavad nõu.“


Töö:
„Milliseks kujuneb mu elu siis, kui lähen uude töökohta tööle? Milliseks kujuneb mu elu siis, kui jään vanasse töökohta?"

Aeg:
Samuti teen "Mida toob järgmine nädal/kuu/aasta?" Ise saad valida ajaühiku.

Valikud:
"Milliseks kujuneb mu elu siis, kui otsustan kolida/minna õppima konkreetsele erialale?"

Tervis:
tervise kohta ma kaarte ei pane ja diagnoose ei jaga. Võin vaid vaadata, mis on haiguse või seisundi vaimne õppetund või et kas sa peaksid enda mõttemustrites või käitumises midagi muutma. NB! Need ei ole meditsiinilised nõuanded! Meditsiinilistes küsimustes tuleks konsulteerida oma arstiga.

Küsimusi saab kohaldada endale sobivaks (maja ost, kolimine, töökohavahetus, mida toob järgmine kuu suhetes jms).

Proovi esitada küsimus mulle nii täpselt, kui saad. Samuti võid anda lisainfot juurde, täpselt nii palju kui ise soovid ja ennast mugavalt tunned.

Kui tunned, et ei oska küsimust esitada, siis ole mureta, kirjelda lihtsalt oma teemat vabas vormis ja saame meili teel küsimused ilusti koos paika.

Mida veel tellimise ja tarokaartide kohta teada:

Ma ei ennusta midagi ette, vaid aitan lahti mõtestada, mida kaardid sulle öelda soovivad. Miks ette ennustada ei saa? Sest sul on endal igal ajahetkel võimalik oma tulevikku muuta, tehes mõni uus samm hetkel, olevikus. Võimalikke tulevikke on lõputult. Miks tavapärane „tuleviku ennustamine“ näib toimivat? Sest kui ma ütlen sulle, et pööra tähelepanu kollasele autole, siis hakkad sa igal pool nägema kollast autot. Kui ma ütlen mõtle öökullidele, hakkad sa igal pool nägema öökulle – riietel, lauanõudel, piltidel jne. Täpselt samamoodi on „ennustajal“ võimalik sulle öelda, et midagi halba juhtub, ja sa hakkadki igal pool halba nägema. Aga kas läks siis ennustus täide, või hakkasid sa ise enda ellu seda halba ootama ja kutsuma? Mina räägin sulle, mida räägivad kaardid – millele tähelepanu pöörata, mille jaoks on aeg soodne, mida võivad tunda ja mõelda inimesed su ümber.

Mina ei saa ega ei tohi sulle nõu anda, sest mina ei tohi otsustada sinu elu eest. Otsused tuleb igaühel teha ise, lähtuvalt oma sisetundest. Kaardid võivad sulle näidata suunda, aga see ei tähenda, et sa pead neid kuulama.

Ma ei tegele needustega ega muu sellisega. Sellistel negatiivsetel asjadel ei ole minu elus kohta. Annan alati endast parima ja soovin kõik kaardiladumised teha sinu kõige kõrgemaks hüvanguks, et need aitaks sind edasi ja annaks positiivse laengu.

Ma ei ole arst ega psühholoog. Kui sul on vaja abi või ravi seoses füüsilise või vaimse tervisega, siis palun pöördu vastava professionaali poole. Mina sulle nendes asjades nõu anda ei tohi.

Soovitan enne tellimist vaadata mu videoid YOUTUBES – kas sulle üldse meeldib ja sobib see kaardiladumise ja -seletamise stiil?

Kui see kõik tundus liiga keeruline, ole mureta – kirjuta lihtsalt kiri tere@tiiutarot.ee.

Kui sa tunned, et ei oska kuidagi küsimust esitada, siis saame omavahel meili teel ilusti jutustada ja küsimused/teemad paika saada.